therdex visgraat pvc

Nieuwsgierig geworden? Maak een vrijblijvende afspraak: 06-46605186

Waarom een woninginrichter aan huis?

Een persoonlijke woninginrichter aan huis weet raad als u door de bomen het bos niet meer ziet. Net zoals kleding iets van je persoonlijkheid uitdrukt, doet je interieur dat ook. Daarom is het belangrijk dat een woninginrichting bij je smaak en stijl past. En dan is er ook nog een enorme keuze aan materialen en kleuren.

Voordelen woninginrichter aan huis:

persoonlijk contact

aftasten van persoonlijke smaak en sfeer

integrale aanpak

ruime productkeuze

geen verrassingen achteraf

PLAN DIRECT JE AFSRPAAK
winterfair Landwinkel De Woerd

Bezoek op locatie

We stellen een aantal vragen om het plaatje van tevoren al wat completer te krijgen. Tijdens het huisbezoek vullen we dat plaatje nog concreter in. Dat varieert van materiaaladvies tot een compleet plan voor de nieuwe inrichting. Nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer kunnen leiden tot een kleuradvies voor de muren. En soms zelfs een heel nieuwe indeling van de woning of verdieping.

gelasta pvc 4603

Interieurontwerp en verbouwing

Behalve voor advies over woninginrichting, raambekleding en vloeren bent u bij Woonhuys de Weerd aan het goede adres voor interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp en zelfs complete verbouwingen. Ze denken mee over het ruimtegebruik, 3D tekeningen en -schetsen, meubels op maat laten maken: in het netwerk van De Weerd bevinden zich schilders, stukadoors, signingbedrijven, noem maar op. Alles om de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen.
Anja de Weerd: “Tegelijkertijd willen we graag in overleg blijven. De klant moet straks in dat huis wonen, zich daar thuis voelen. In samenspraak maken wij van een huis echt een plek waar mensen graag thuiskomen en zich fijn voelen.”

karpet Cunera

Woninginrichter aan huis regio Arnhem/Nijmegen

Woonhuys De Weerd komt als woninginrichter aan huis in de regio Arnhem/Nijmegen: van Ede tot Duiven. 

We verplaatsen ons gemakkelijk in de leefsituatie en het budget van de klant. We denken graag mee en willen vooral dat u blij bent met het eindresultaat. Om die reden vinden we ook aftersales – service en garantie – erg belangrijk.

test