Vloerbedekking

De keuze voor vloerbedekking maak je niet zomaar. Een vloer moet passen in het interieur en onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden zijn. Ook de gewenste levensduur van de vloer speelt een belangrijk rol bij uw keuze. Daarnaast is niet iedere vloerbedekking geschikt voor iedere ruimte. Ook is de vloerbedekking die u kiest in veel gevallen afhankelijk van de ondervloer en of u wel of geen vloerverwarming heeft.

Bij Woonhuys de Weerd koopt u, desgewenst online, vloerbedekking naar keuze. Vloerbedekking die we zelf bij u komen leggen, zodat we zeker weten dat dit op de juiste manier gebeurt. Ook als u online bestelt kunt u ons om advies vragen met betrekking tot het leggen van de vloer.

therdex hongaarse punt

Vloerbedekking laten leggen

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor een bepaald soort vloer, bespreken we de planning met u. We stemmen een zo gunstig mogelijke datum af waarop de vloer wordt gelegd. In geval van nieuwbouw raden we aan om de vloer pas te leggen wanneer geverfde muren zijn uitgehard. Ook adviseren we om de trap als laatste te bekleden, zodat deze niet veel te lijden heeft tijdens de verhuizing. Soms moeten eerst nog meubelstukken naar boven worden gebracht.
Als we klaar zijn met het leggen van de vloer leveren we deze op en lopen we samen even een inspectieronde. Zo weten we zeker dat de vloeren naar tevredenheid zijn gelegd. Bovendien heeft u altijd vijf jaar fabrieksgarantie op de vloer. Alle afspraken leggen we vast, zodat er voor iedereen duidelijkheid is.

coretec

Vloerbedekking kopen?

Voor een vrijblijvende offerte op maat maken we een afspraak wanneer u dat uitkomt. We zijn zes dagen per week, ook in de avonduren, beschikbaar. In onze showroom kunt u op afspraak verschillende vloeren en zonwering bekijken of stalen komen halen. Want wanneer u de stalen bij uw meubels houdt, krijgt u het beste beeld van de kleuren. Daarom komen we ook graag met wat stalen bij u langs.

Het assortiment:

Vinyl

Tapijt

PVC

Laminaat

PLAN DIRECT UW AFSRPAAK

Vloerbedekking prijzen

De prijs van een nieuwe vloer is van meerdere zaken afhankelijk. De grootte van het oppervlak, de staat van de ondervloer, de soort vloer die je kiest en de manier van leggen. Daarom komen wij altijd graag bij u langs om de situatie te bekijken. We beoordelen dan de staat van de huidige vloer en kijken of er een ondervloer of egaliseren nodig is. We meten het oppervlak zelf op, zodat we zeker weten dat we de juiste hoeveelheid materialen aan u doorberekenen. Uiteraard bespreken we welke vloer u wilt en adviseren we u vrijblijvend over welke soort vloer het beste in uw woning past.

karpet
zonnelux alumnium jaloezie
van besouw