Raambekleding

Raambekleding binnen in huis heeft niet alleen een praktische functie, maar moet ook mooi zijn en passen bij het interieur. Daarom zijn er ook zo veel verschillende typen zonwering en raambekleding voor in huis. Bij Woonhuys de Weerd vindt u verschillende typen raambekleding in alle kleuren en maten. Decoratieve zonwering die beschermt tegen lichtinval en tegelijkertijd uw huis isoleert. Voor iedere vraag en ieder interieur is er een oplossing. Een greep uit ons assortiment.

Bamboo jalouzie 65 mm

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een praktische oplossing om de zon buiten de deur te houden. Met jaloezieën kunt u op elk moment van de dag de lichtinval in huis doseren. Daarnaast matchen ze in vrijwel ieder interieur, omdat ze in ontzettend veel materialen, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Van aluminium en houten jaloezieën met brede lamellen tot en met jaloezieën van PVC met smalle lamellen.

vouwgordijn

Vouwgordijnen

Rolgordijnen zie je veel in slaapkamers. En dat is niet voor niets. Rolgordijnen werken namelijk perfect verduisterend en zijn relatief goedkoop. Behalve verduisterende rolgordijnen vindt u bij ons transparante rolgordijnen in iedere kleur en iedere maat. Daarnaast hebben we rolgordijnen die geschikt zijn voor natte ruimtes.

Duette Zonnelux

Dubbele plisségordijnen

Dubbele plisségordijnen zijn vooral populair vanwege hun top-down-en-bottom-up-constructie. Dit zorgt ervoor dat u de gordijnen niet alleen aan de onderkant omhoog kunt trekken, zoals bij rolgordijnen; u kunt ze ook van boven naar beneden laten zakken. Zo stemt u zelf exact de hoeveelheid lichtinval in huis af. Daarnaast hebben dubbele plisségordijnen dankzij de strak gevouwen plooien een chique uitstraling.

Lamellen

Grote raamoppervlakken? Of glazen schuifpuien? Dan zijn lamellen een geschikte vorm van binnenzonwering. De verticaal hangende lamellen zijn 180 graden te draaien, waardoor u eenvoudig zelf afstelt hoeveel zonlicht u binnen laat. Ook kunnen de lamellen, net als gewone gordijnen, helemaal aan de kant worden geschoven, eventueel elektrisch bedienbaar.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven uw interieur een sfeervolle landelijke uitstraling. Ook bij vouwgordijnen zijn de mogelijkheden uitgebreid. Transparant, semi-transparant, verduisterend, gemaakt van katoen of polyester, met brede of smalle banen? In onze showroom vindt u verschillende modellen en kleuren. Maar we komen ook graag met wat stalen bij u langs.

Binnenzonwering prijzen

Welk prijskaartje er aan zonwering hangt, is afhankelijk van het materiaal, de afmeting en extra opties die u kiest. Rolgordijnen zijn over het algemeen de meest voordelige soort binnenzonwering, maar niet altijd de beste keus. Wij komen daarom altijd even langs om met u mee te denken over de mogelijkheden. Daarbij houden we rekening met functionaliteit, uitstraling en natuurlijk uw budget. Vervolgens doen we u een vrijblijvend offertevoorstel.

Neem contact op
Holland Haag
houten jaloezieen zonnelux
Bamboo jalouzie 65 mm