Een overzicht van ons werk als inspiratie. 
Wil je meer informatie? Kom langs of stuur een appje of mailtje. ‘Ouderwets’ bellen kan ook!

info@woonhuysdeweerd.nl

tel. 06-46605186

 

Filter snel op je favoriete project

Duette

Mooi Leven Huis (Philadelphia Zorg), Bennekom

Voor het Mooi Leven Huis in Bennekom, onderdeel van Philadelphia Zorg, een (woon)huis voor meervoudig beperkte jongeren met dagbesteding, verzorgden we de raambekleding. Deze duettes zijn semi-transparant en bottom-up-top-down (zowel naar boven als beneden te bedienen) en plaatsten we in iedere gang.

PVC Lifestyle Interior

Van tegelvloer naar PVC

Deze tegelvloer hebben we geëgaliseerd en gerenoveerd met PVC Lifestyle Interior.

Coretec forest

Baptistenkerk, Arnhem

In de Baptistenkerk in Arnhem mochten we deze prachtige PVC Coretec kleur Forest monteren. Het ontwerp werd gemaakt door architecte Maartje Kaper. Coretec is bij uitstek geschikt voor ongelijke, veelal houten ondervloeren. Het heeft door de kurk ondervloer een sterk akoestische demping. Egaliseren is niet nodig en de vloer is ook in hoge mate projectgeschikt, voor bijvoorbeeld zorginstellingen, winkels en oude huizen.

PVC gelasta

Schoenenwinkel Buiting in Bemmel, PVC vloer door Woonhuys de Weerd

Ook een familiebedrijf, experts in goed advies en schoenen. Mooie opdracht om bij te dragen aan een mooie update van de winkel. Ga vooral eens kijken!

wave inbetween 8 cm

Woonkamer wave gordijn 8 cm

De complete restyling van de woonkamer verzorgden we bij deze klant. De plavuizen vloer egaliseerden we waarop we een mooie plank PVC van Gelasta monteerden. Daarna was de raambekleding aan de beurt! Deze woonkamer plaatsen we stof Kobe Interiors Iris kleur 7 in een wave plooi van 8 cm.