Over Woonhuys de Weerd

Al drie generaties lang beheerst familiebedrijf De Weerd het ambacht van het stofferen tot in de puntjes. Dat garandeert een schat aan kennis over materialen, zelfs bij een lastige ondervloer of extreem veel zonlicht in een kamer.

Onze leveranciers houden ons goed op de hoogte van nieuwe producten en de technische mogelijkheden daarvan. We volgen producttrainingen en bezoeken beurzen en leveranciers, alles om onze vakkennis op peil te houden. Ook testen we nieuwe vloeren door een teststukje te leggen in onze showroom en te bekijken hoe dat zich gedraagt.

Behalve voor advies over woninginrichting, raambekleding en vloeren bent u bij Woonhuys de Weerd aan het goede adres voor interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp en zelfs complete verbouwingen. We denken mee over het ruimtegebruik, 3D tekeningen en -schetsen, meubels op maat laten maken: in het netwerk van De Weerd bevinden zich schilders, stukadoors, signingbedrijven, noem maar op. Alles om de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen.

Interesse? Neem contact op!
Het Hoekhuis De Weerd Interieurs Zaandijk
Folder het Hoekhuis jaren '60
Maatschappelijk Betrokken Ondernemer Lingewaard 2019